Bejelentkezés

E-mail cím:

Jelszó:


Ingyenes regisztráció
Térkép:

További kulcsszavak

nemzetközi költöztetés  belföldi költöztetés  költöztetés Budapest  bútorszállítás belföldön  bútorszállítás budapesten  bútorszállítás külföldre

Hasonló kulcsszavak

nemzetközi költöztetés Budapest   belföldi költöztetés Budapest   költöztetés Budapest Budapest   bútorszállítás belföldön Budapest   bútorszállítás budapesten Budapest   bútorszállítás külföldre Budapest  

Költöztetés-Áruszállítás

 
Cím: 1143 Budapest
Stefánia út
Tel.: 06 70 269-1629
Honlap: koltoztetes-aruszallitas.info
Tevékenység: nemzetközi költöztetés, belföldi költöztetés, költöztetés Budapest, bútorszállítás belföldön, bútorszállítás budapesten, bútorszállítás külföldre
Ismertető: Ha profi, korrekt áron dolgozó költöztetőt keres Budapesten, akkor válassza a Költöztetés Budapest szolgáltatásunkat.
A 2000 óta működő vállalkozásunk az eltelt évek alatt folyamatosan arra törekedett, hogy minél színvonalasabb és rugalmasabb szolgáltatást tudjon biztosítani.
Sikerünk legjobb bizonyítéka a több ezer elégedett ügyfél, és az hogy korszerű, környezetbarát teherautókkal végezzük a költöztetéseket.
Budapesten szinte egyedüliként díjmentesen biztosítunk az ügyfeleinknek költöztetődobozokat, és a bútorok védelmére pedig Stretch fóliát.
Teljes körű Költöztetés Budapest szolgáltatásunk tartalmazza még az extra költségek nélküli bútorszerelést és a díjmentes előzetes munkafelmérést is.
Korszerű és teljesen felszerelt tehergépjárművekkel bárhova behajthatunk Budapest területén, nincsenek kitiltva sehonnan.
A költöztetésekre bejelentett szállítómunkásokat biztosítunk, akik gyorsan és szakszerűen végzik a munkájukat.
Szállítómunkásaink a bútorok védelme mellett vigyáznak a lakása állagmegóvására is, szőnyeg, parketta, ajtófél, a falak, stb.
A Költöztetés Budapest szolgáltatásunkat korrekt áron elérhető a koltoztetes-aruszallitas.info weboldalon, rejtett és bújtatott árak nincsenek.
Számlaképesek vagyunk, rendelkezünk belföldi és nemzetközi fuvarozói engedéllyel.
Ha további információkat és leírást szeretne olvasni rólunk, akkor bátran látogassa fel weboldalunkat a koltoztetes-aruszallitas.info-t, itt a referenciáinkat megtalálhatja.
Továbbá, ha bármi kérdés merülne fel a Költöztetés Budapest szolgáltatásunkkal vagy az árakkal kapcsolatban, nincs más dolga, mint felvenni a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal, a koltoztetesaruszallitas.info@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36702691629 - et.Hasonló tevékenységű cégek és vállalkozások a közelben

Mr Tradesped Hungária Szállitmányozo Kft.
Budapest VI. ker., Délibáb utca 6. fsz.1.
Tel.: +36 1 3429807, +36 1 4620811, +36 30 9248829
fuvarozás, szállítmányozás, költöztetés

Euromove Kft.
Budapest XI. ker., Budafoki út 70.
Tel.: +36 1 3820990
fuvarozás, raktározás, szállítmányozás
Unió Teher
Budapest XIV. ker., Stefánia út utca 33
Tel.: 06 20 6518023
költöztetés, lomtalanítás, bútorszállítás

Főspedpack Csomagoló- Kft.
Budapest XVIII. ker., Közdűlő utca 46-50.
Tel.: +36 1 2185800,+36 1 2152090
raktározás, szállítmányozás, vámügynökség